Bayramda Meydan Dayağı

Aralarında eski husumet bulunan 3 şahıs Belediye’de görev yapan Savaş Çivici’yi gün aydınlığında herkesin gözü önünde öldüresiye dövdüler. Şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2014 00:25
Bayramda Meydan Dayağı

Yalvaç’ta bayram kana bulandı. Aralarında husumet bulunan Abdullah Göksu, Ali Sarıgül, M.Ali Fenerli belediyede görev yapan Savaş Çivici isimli vatandaşı sokak ortasında herkesin gözü önünde meydan dayağı attı.

Aldığı yumruk ve tekme darbeleri ile kanlar içinde kalan Savaş Çivici’yi o halde bırakan şüpheliler daha sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların haber vermesi üzerine Çarşı Mahallesi Oduncu Sokak’a gelen polis ve 112 Acil Müdahale ekibi yaralıyı hastaneye kaldırdı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Servisin deyapılan müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Isparta’ya sevk edildi.

Emniyet ekipleri olaya adı karışan şüphelileri yakalamak üzere geniş çaplı bir araştırma başlattı.

KISA SÜRE ÖNCE TUTUKLANMIŞLARDI
Olayla ilgisi bulunduğu iddia edilen 3 sanığın daha önce Savaş Çivici’nin evini ve birişyerini av tüfeği ile kurşunladıkları gerekçesi ile mahkemece tutuklanmıştı.Kısa süre tutuklu kalan sanıklar ilk duruşmalarında serbest bırakılmıştı.

HUSUMET NEREDEN DOĞDU?
Olaydan 1 yıl kadar önce öldüresiye dövülen Savaş Çivici ile Abdullah Göksu’nun kavga ettikleri ve bu kavgada Çivici’nin Abdullah Göksu’yu hastanelik ettiği öğrenildi.

Şahıstan davacı olmayan Göksu’nun bu olayın intikamını almak üzere önce evini kurşunladığı ardından da bu olayı gerçekleştirdiği tahmin ediliyor.

NURETTİN ARKAN ÇINARALTI YALVAÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum