Bayramın 1 ve 2. Günü Otobüsler Ücretsiz

Vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri için Isparta Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

Yayınlanma:
Bayramın 1 ve 2. Günü Otobüsler Ücretsiz

Şehirde bayram süresince nöbetçi fırınlar belli olurken, halk otobüsleri bayramın bir ve ikinci günleri ücretsiz olacak. Zabıta, İtfaiye ve Mezarlıklar Müdürlüğü de çalışmalarını 24 saat esasına göre sürdürecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 8-9-10 Ağustos 2013 tarihlerinde kutlanacak olan Ramazan Bayramında toplu taşıma hizmetlerinin bayram süresince normal mesai günlerinde yapılan sefer düzeni ile aksamadan ve vatandaşlara sıkıntı yaşatılmadan devam ettirileceğini söyledi.

Günaydın, “Bayramın birinci ve ikinci günü tüm otobüs seferlerimiz ücretsiz olarak yapılacaktır. Yine her bayram arifesinde olduğu gibi bu arifede de mezarlıklara yapılan otobüs seferlerimiz yine aksatılmadan devam ettirilecektir” dedi.

DAVRAZ ÇARŞAMBA PAZARI BUGÜN AÇIK

Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri bugün açık tutulacak. Meyve-sebze ve tuhafiye pazarı bugün pazaryerinde açılacak. Vatandaşların daha rahat ve sıkıntısız bir ulaşım sağlayabilmeleri amacıyla pazaryerine yoğunluk olabileceği düşüncesiyle ek seferler düzenlenecek.

NÖBETÇİ FIRINLAR
Bayram süresince hizmet verecek fırınlarda belirlendi. Buna göre Bayramın ilk günü sadece Yeşilyayla Ekmek Fırını çalışırken, ikinci günü ise Yeşilyayla, Davraz ve Aksu Ekmek Fırınları ekmek çıkaracak.
Bayramın son günü ise yine Yeşilyayla, Davraz ve Aksu Ekmek Fırınlarına ek olarak Eski Sanayi Mahallesi’nde bulunan Yeni Salman Ekmek Fırını da ekmek çıkaracak fırınlar arasında bulunuyor.

ARANABİLECEK TELEFON NUMARALARI
Isparta Belediyesi vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri için bayram öncesi ve süresince gerekli tüm tedbirleri aldı. Buna göre Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü 24 saat esasına göre çalışmalarını kesintisiz sürdürecek.

Vatandaşların sıkıntıları durumunda aşağıdaki telefon numaralarından istek, şikayet ve taleplerini iletebilecekleri numaralar şu şekilde:
Alo Zabıta: 153
İtfaiye: 112
Mezarlıklar Müdürlüğü:188
Belediye Santral: 0 (246) 211 60 00

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum