Bayramlaşma Barida Hotels’de Yapılacak

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası 8 Ağustos Perşembe günü saat 10:00`te Barida Otel’de gerçekleşecek olan bayramlaşma için hazırlıklarını tamamladı.

Yayınlanma:
Bayramlaşma Barida Hotels’de Yapılacak

Bayramın birinci günü Barida Otel'de il protokolü, ITSO üyeleri ve vatandaşları buluşturacak olan bayramlaşmaya davet için Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen yoğun bir ziyaret trafiği başlattı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği ve Isparta Ticaret Borsası tarafından birlikte organize edilen bayramlaşmaya tüm üyeleri ve Isparta halkını davet etti.

BİRLİKTE YAŞIYORUZ VE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen , ‘Isparta’da yaşayan her kesimden insanımızla bayram coşkusunu birlikte yaşıyoruz ve birlikte güçlüyüz vizyonuyla bayramlaşmaya herkesi bekliyoruz. “ dedi.
FARKLI KESİMLER KUÇAKLAŞIYOR

Isparta'da geleneksel hale gelmeye başlayan Bayramlaşma, kentin bürokratını, siyasetçisini, iş dünyasını, kentin ileri gelenlerini ve vatandaşını tek çatı altında buluşturuyor. Bayramın güzelliğinde farklı görüşleri kucaklaştırmak ve birlikte yaşama ve güçlü olma bilinci Bayramlaşmanın en önemli özelliğinin başında geliyor.

Isparta'da gelenekselleşmeye başlayan ve her yıl Ramazan ve Kurban Bayramları’nda gerçekleştirilen Bayramlaşmanın kentte kardeşlik duygularını hâkim kılıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.