“Bazıları Konuşur AK Parti Yapar”

“Bazıları Konuşur AK Parti Yapar”

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2017 20:48
“Bazıları Konuşur AK Parti Yapar”

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, “Yıl içerisinde gelen ek ödeneklerle birlikte bütçemizin her zaman 2-3 katı büyüklükte bir hacimle köylerimize hizmet ediyoruz. Muhalefet elbette muhalefetliğini yapacak. Ama bazıları konuşur AK Parti hükümeti yapar” dedi. 

Isparta İl Özel İdaresinin 2018 yılı tahmini bütçe görüşmeleri sürüyor. 2018 yılının bütçesini tahmini olarak 102 milyon lira civarında beklediklerini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, “Geçen sene gider 82 milyon lira olmak üzere toplam 88 milyon lira bütçemiz var. 88 milyon lira bütçemize karşılık Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç beyin destekleriyle, ek ödeneklerle birlikte yaklaşık 220 milyon liralık bütçeyle 2017 yılını kapatmayı hedefliyoruz. 2017 yılı gerçekleşme oranımız yüzde 95’lerde. Türkiye’de birçok il ortalama yüzde 50-55’lerde kalıyor” dedi.

250 MİLYON TL’YE ULAŞMASINI BEKLİYORUZ

Bolat, “2018 yılı beklentimiz 102 milyon lira bütçeye karşılık milletvekillerimizin destekleriyle ek ödeneklerle 250 milyon liralık bir bütçeyle Isparta’ya hizmete devam etmeyi arzuluyoruz. Beklentilerimiz de bu şekilde. İnşallah 2018 yılı daha iyi olacak” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan her yıl bütçe görüşmelerinde muhalefetin eleştirileri olduğunu da kaydeden Bolat, “Muhalefet muhalefetliğini yapacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız her ortamda söylüyor; bazıları konuşur AK Parti yapar. Bazıları konuşur, biz yaparız. Biz kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımıza gidecek hizmete bakarız. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in destekleriyle, yıl içerisinde gelen ek ödeneklerle birlikte bütçemizin her zaman 2-3 katı büyüklükte bir hacimle köylerimize hizmet ediyoruz. Sayın milletvekillerimizin destekleri bu yıl da bizden yana olacaktır. Biz yine 2-3 katı bütçeyle hizmet etmeye hazırız” dedi.

205 KİLOMETRE HEDEFİ TÜRKİYE REKORUYDU

Diğer yandan 2017 yılında 205 kilometre sıcak asfalt hedefi konulduğunu hatırlatan Bolat, “Sayın valimizin koordinesinde asfalt çalışmaları devam ediyor. 205 kilometre hedefi Türkiye rekoruydu. Türkiye’de hiçbir iş 205 kilometre programı yapamadı. 205 kilometre sıcak asfaltın yanında 200 kilometre de statik kaplama işimiz var. Sıcak asfaltta bugün itibariyle 174.kilometredeyiz. 15 gün içerisinde 205 kilometrelik hedefimizi tamamlayıp bu işi noktalamış olacağız. 200 kilometre statik kaplama işlemimizi de Ağustos ayı itibariyle bitirdik. Orada da bugün itibariyle 260-270 kilometrelerdeyiz. Aynı zamanda köylerdeki yer altı içme suyu, ishaliye hatları, çocuk oyun parkları yapıyoruz. İçme suyu enerjisi için güneş panelleri kuruyoruz. 78 köyümüze güneş enerjisi panelleri kurduk. Yaklaşık 142 köyümüze bu şekilde güneş panelleri kuracağız. 2018 yılında bunu tamamen bitirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın, köylerimizin bizlerden beklediği hizmetleri karşılamaya devam edeceğiz.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum