BBP Adayından Doğu Perinçek'e Destek Mesajı

Büyük Birlik Partisi Isparta Milletvekili Adayı Murat İşler, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'e AİHM Zaferinin ardından destek mesajı gönderdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2015 14:11
BBP Adayından Doğu Perinçek'e Destek Mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Strazburg'da AİHM Büyük Daire'de görülen “Ermeni soykırımı"temyiz davasını kazandı. Karar bugün sabah saatlerinde görülen duruşmada açıklandı. Kararla "Ermeni soykırımını iddiaları"nı reddetmek suç olmaktan çıktı. Karar, Avrupa'da "Ermeni soykırımı iddiaları"nı kesin olarak tanıyan ülkelere darbe oldu.

Kararın ardından Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'e farklı siyasi partilerin temsilcilerinden de tebrik mesajları geldi.

O mesajlardan bir tanesi de Büyük Birlik Partisi Isparta Milletvekili Adayı Murat İşler'den geldi.

Murat İşler, Vatan Partisi Isparta İl Yöneticisi Bilal Şimşir'i telefonla arayarak "Sayın Doğu Perinçek'in verdiği mücadelede kazandığı zaferi kutluyoruz. Biz milliyetçi görüşe sahip insanlarız. Ortak noktamız Vatan. Bundan sonra Vatan mücadelesinde beraberiz. İlk karşılaştığımızda başarısından dolayı kendisini kucaklayacağım." dedi.



Bu mesajın ardından Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, BBP Isparta Milletvekili Adayı Murat İşler'e telefonla ulaşarak nezaketinden ve vatansever dileklerinden dolayı teşekkür etti.

Vatan Partisi Lideri Perinçek, BBP'li aday Murat İşler'le en kısa zamanda görüşmek ve kucaklaşmak istediğini ifade etti.

Siyasetin sağ ucundaki bir partinin Milletvekili adayı ile sol ucundaki bir parti liderinin bu samimi ve içten görüşmesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Mevzubahis olan vatan ise, gerisi teferruattır” sözlerini hatırlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.