BBP İl Başkanı Kalp Krizi Geçirdi

BBP Isparta İl Başkanı Yusuf Atasagun, kalp krizi geçirdi. Atasagun dün kalp krizi nedeniyle SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2013 16:59
BBP İl Başkanı Kalp Krizi Geçirdi

Büyük Birlik Partisi Isparta İl Başkanı Yusuf Atasagun, yoğun tempoya dayanamayarak kalp krizi geçirdi.

Bugün partisinin Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Isparta programı olması nedeniyle bir süredir yoğun bir tempoyla çalışan Atasagun, Pazar günü kalp krizi geçirdi. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan Atasagun'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin daha önceden belirlenen programında da bu nedendle değişiklik yapıldı. Destici, partisinin il merkezinde gazetecilerle bir araya gelerek gündem değerlendirmesinde bulunacaktı. Ancak, İl Başkanı Atasagun'un hastanede tedavi altına alınması nedeniyle, Desteci, SDÜ'deki konferansının ardından SDÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne giderek İl Başkanı Atasagun'u ziyaret etti.

Atasagun'a geçmiş olsun dileklerini ileten Destici, buradan Antalya'ya hareket etti.

Biz de Ajans32 ailesi olarak Atasagun'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum