BBP Lideri Destici SDÜ’de

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bugün SDÜ İletişim Kulübü’nün düzenlediği ‘Terörle Mücadele Önerileri’ konulu konferansta konuşacak. Destici, partisinin il merkezinde de gazetecilerle ve partilileri ile bir araya gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2013 10:39
BBP Lideri Destici SDÜ’de

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bugün Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim Kulübü tarafından düzenlenen “Terörle Mücadele Önerileri” konulu konferansta konuşacak.

Destici, saat 14.00’de SDÜ’de düzenlenecek olan konferansın ardından saat 16:00’da BBP İl Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyecek. Destici, partisinin il merkezinde düzenleyeceği basın toplantısının ardından karayolu ile Antalya’ya gidecek.



BBP Isparta İl Başkanı Yusuf Atasagun, ülkenin önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, tüm vatandaşları Genel Başkanlarının konuşmacı olarak katılacağı konferansa davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.