BBP Lideri Yalvaç'ta

Partisinin Yalvaç İlçe binası açılışına katılan BBP Lideri Mustafa Destici'ye AK Partili Tekin Bayram eşlik etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2015 17:31
BBP Lideri Yalvaç'ta

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Isparta Milletvekili adayları ile birlikte Yalvaç'a gelerek hem parti binasının açılışını yaptı hemde miting düzenledi.

Mehteran takımı eşliğinde cuma namazı öncesi Çınaraltına gelen genel başkan halkı selamladıktan sonra Devlethan Camiinde cuma namazı kıldı.

Namazın ardından seçim otobüsü üzerinden halka hitap eden Destici hükümete yönelik eleştirilerde bulundu.

Destici, ''Hata üstüne hata yapıyorasunuz artık bırakın gidin koltuğa yapışıp kalmayın. Size yaptıklarınızın hesabını bu millet adına bu devlet adına soracağım hiç kurtuluşunuz yok'' dedi.

Milletvekili adaylarının tanıtılmasından sonra yeni açılan parti binasına geçen Destici ve beraberindekiler dualar eşliğinde kurdele kesti.

Destici'nin programında misafir genel başkanla yakından ilgilenen Yalvaç'ın AK Partili eski belediye başkanı Tekin Bayram ise; "Buarada nezaketen bulunuyorum. Siyaset ayrıdır insanlık ayrıdır farklı yorumlamayın'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum