BBP - MHP İttifak Edecek Mi?

Geçtiğimiz günlerde bazı internet sitelerinde yayınlanan Büyük Birlik Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinin birleşme haberlerini değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2014 11:30
BBP - MHP İttifak Edecek Mi?

BBP İl Başkanı Şener Taşören, İttifak haberlerinin ardından, "İttifak söz konusu değil, bu tür çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır"dedi.

İTTİFAK SÖZ KONUSU OLAMAZ, YALAN HABERDİR
BBP İl Başkanı Şener Taşören, BBP ile ilgi çıkan ittifak haberlerinin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını belirterek, diğer basın kuruluşlarının da bu haberi dikkate almamalarını istedi.

İl Başkanı Taşören,“Bugün bir haber sitesinde partimizle ilgili çıkan 'ittifak', 'birleşmeyle' ilgili haber kaynak verilmediği için bize göre; tamamen kendileri tarafından, belli bir amaca yönelik olarak manipülasyon niyetiyle talimatla yapılmış bir haberdir. Bu siteleri doğru ve düzgün haber yapmaya, basın ahlak ve ilkelerine uymaya; partimiz üzerinde kirli manipülasyonlar yapmamaya davet ediyoruz. Diğer medya kuruluşlarına da bu haberi dikkate almamaları konusunda çağrıda bulunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum