BDDK 20 Bilişim Personeli Alacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), sözlü sınav yöntemiyle yazılım geliştirme uzmanı, sistem uzmanı ile güvenlik uzmanı pozisyon unvanlarında toplam 20 sözleşmeli bilişim personeli alacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2014 14:01
BDDK 20 Bilişim Personeli Alacak

BDDK'nın internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, kurum, yazılım geliştirme uzmanı pozisyonu için 10 kişi, sistem uzmanı pozisyonu için 6 kişi, güvenlik uzmanı pozisyonu için 4 kişi alacak.

Adaylar, Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) ulaşabilecekleri başvuru formu ve istenilen belgeleri, 12 Mart 2014 tarihi, saat 17.00'ye kadar BDDK'ya elden veya posta yoluyla teslim edecek. Şartları sağlayan adaylardan, yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanılarak pozisyonlara göre alınacak kişi sayısının 5 katına kadar aday sözlü sınav için çağrılacak.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi ile sözlü sınav tarihi ve yeri, 2 Nisan'a kadar Kurumun resmi internet sitesinde duyurulacak. Sözlü sınavda başarılı olan adaylarınlistesi, Kurumun resmi internet sitesinde ilan edilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.