Beceriksizliğiniz Neticesinde...

MHP Merkez İlçe Başakanı Ramazan Pala, sel felaketinin ardından Başakan Günaydın'ı eleştiren AK Parti Milletvekili Özel'e sert yüklendi. Pala, AK Parti'yi beceriksizlikle suçladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2013 08:37
Beceriksizliğiniz Neticesinde...

Isparta Belediye Başkanlığı'nı AK Parti'li Hasan Balaman'dan alan Başkan Günaydın'ın sel felaketinin ardından yaptığı açıklamaları "Ben Belediye Başkanlığı görevimi yapamıyorum. Birileri gelsin yapsın’ demekle eş anlamlıdır" diyerek eleştiren AK Parti Milletvekili Recep Özel'e MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala'dan cevap geldi.

AK Parti'yi beceriksizlikle suçlayan Pala, "Geçtiğimiz günlerde ilimizde yaşanan ve son 35 yılın metre kareye en çok yağışın düştüğü afet olayından bile maalesef iktidar partisi siyaset yapmaya çalışmıştır.

İlimiz AKP milletvekilleri sanki ISPARTA bir afet yaşamamış gibi yaptığımız çalışmaları halkımızın nazarında kötülemek için Belediyemize çok çirkin ithamlarla saldırmışlardır.

Bugün çok şükür ki ilimizde yaşanan bu afet karşısında can kaybı yaşanmamış ise bu öncelikle şükretmemiz gereken bir konudur, bugüne kadar iç ara vermeden alt yapı çalışmalarına imkânsızlıklara rağmen devam eden ve ilimizde bine yakın evin su altında kalmasına engel olan çalışmaları yürüten bir belediye ve belediye başkanına geçmiş olsun deyip yardım etmek yerine olayı siyasete dökmüşler ve bu afetten bile medet umar hale gelmişlerdir.

Bu siyaseten AKP’ye bir şeyler kazandırabilir ama Isparta bu olayı ve bu olay karşısında adeta “iyiki oldu da bizde söyleyecek bir şeyler bulduk.” der gibi davranan AKP Milletvekillerine bir şey kazandırmaz. Çünkü halkımız bu tür davranışlara pirim vermemektedir.

Özellikle Sayın Özel’i de ,”Ben Belediye Başkanlığı görevimi yapamıyorum. Birileri gelsin yapsın’ demekle eş anlamlıdır.” Sözlerinden dolayı kınıyorum.

Sayın Özel’in deyimi ile “birileri” dediği yani MHP’li “Isparta Belediyesi”, ve onun belediye başkanıdır. Belediye Başkanımız o makama AKP’nin beceriksiz yönetiminin ve esnafımıza yaptığı zulümlerin neticesinde halk iradesiyle geldi. Önce demokrasiye saygılı olmamız gerekiyor" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum