Bedelli Yaşı Düşüyor

AK Parti'nin Grup Yönetim Kurulu'nda gündeme gelen öneri, ilk olarak bugün yapılacak AK Parti MYK toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2013 13:33
Bedelli Yaşı Düşüyor

AK Parti geçtiğimiz günlerde İstanbul Milletvekili Bülent Turan'ın imzasını taşıyan, bedelli askerlik taksidini zamanında ödeyemeyen ve hiç başvurmayanlara 1 aylık ek süre tanıyan önergeyi Meclis Başkanlığı'na sunmuştu.

ÖNERGEYE EKLENECEK
İstanbul Milletvekili Mustafa Ataç ve AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, çoksayıda vatandaşın 30 yaş sınırının düşürülmesiyle ilgili talebini gündeme getirdi. Yaş sınırının 29'a çekilmesi ve bu düzenlemenin Turan'ın teklifine önerge ile eklenmesi gündeme geldi.
Toplantıda, bedelli askerlik başvurularının beklendiği kadar olmadığı, yenidüzenlemenin, başvuranların sayısını arttıracağı ve elde edilen gelirin de artacağı saptaması yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.