Bediüzzaman Üzerinden Hem Paralele Hem Muhalefete

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Isparta Mitinginde Bediüzzaman Said-i Nursi üzerinden hem paralel yapıya hem de muhalefete sert eleştiriler yöneltti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2015 16:19
Bediüzzaman Üzerinden Hem Paralele Hem Muhalefete

AK Parti lideri ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Isparta Mitinginde Said-i Nursi üzerinden hem muhalefete hem de paralel yapıya sert eleştiriler yöneltti.

Davutoğlu, "Bizi en iyi anlayacak şehirlerden biri Ispartadır. Isparta Milli birlik beraberliği en iyi bilen ildir. Bediüzzaman Said-i Nursiyi bağrına basmakla bunu gösterdi.

Bazıları bunu anlamaz. Bazıları Türkiye'yi sadece batıdan, bazıları doğudan, bazıları sadece sahillerden ibaret sanır. AK Parti için bir kişi 78 milyon gibidir. 78 Milyon 1 kişi gibidir.

CHP zulmünü en iyi Ispartalılar bilir.

Bediüzzamanı Isparta'ya sürdüren zihniyet şimdi Diyanet'i kaldıralım diyor. CHP zihniyeti. Isparta ona karşı her zaman Adnan Menders'in arkasında durdu.

CHP Milli İrade ile hiç bir zaman iktidar olamayacak. Bediüzzaman'ı istismar ederek büyüyen bir paralel yapı var. Bu paralel çete CHP'de olsa, HDP'de olsa, MHP'de olsa AK Parti dışında herkese oy verebilirsiniz diyor. Bedizüzzaman'a zulmeden CHP'ye oy vermek Isparta'ya yakışır mı?

CHP'ye verilen oy HDP'ye verilmiş gibidir, HDP'ye verilen her oy da CHP'ye verilmiş gibidir. Aynı kaptan su içiyorlar. Isparta CHP'ye yol verir mi? Isparta Paralel çeteye yol verir mi?" dedi.ajans32

Konuşmasında MHP Lideri Bahçeli'yi de eleştiren Davutoğlu, "Ben Osmaniye'de sayın Bahçeli'yi yuhlatmadım. Ama o günlerdir bana hakaret ediyor. Bizim siyasi kültürümüzde hakaret etmek yoktur. En sert şekilde eleştiririz, ama hakaret etmeyiz. Ama Sayın Bahçeli günlerdir bize hakaret ediyor.

Ben Bitliste Serok Ahmet'im doğru, Sivas'ta Yiğido Ahmet dediler doğru. Elazığda Gakkoş Ahmet dediler o da doğru. Erzurumda Dadaş Ahmet dediler o da doğru. İşte bizim farkımız bu.

Meydan okuyorum. Hadi Türkiye'nin her meydanına gidin, ondan sonra bize milliyetçilik taslayın" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum