Bedre Kaderine Terk Edilmiş Durumda

Eğirdir'in Bedre Plajı'nın kaderine terkedilmiş durumda olduğunu ifade eden Özdemir, plajla ilgili yap-işlet-devret modelini önerdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2014 12:04
Bedre Kaderine Terk Edilmiş Durumda

Eğirdir'in Bedre Plajı'nın kaderine terkedilmiş durumda olduğunu ifade eden Özdemir," Yıllardır Ispartalı hemşerilerimize hizmet eden bu plaj, geçtiğimiz aylarda daha iyi hizmet sunsun mantığıyla Özel İdare tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne tahsis edilmiş, maalesef 4 yıllık geçen süre içinde birlik tarafından çalıştınlama- yarak, geçen yıl tekrar Özel Idaresi'ne verilmiştir. İlimizdeki bu ve buna benzer değerlerimiz ya yönetilememekte, ya da çevredeki uygulanan yasalardan dolayı bir türlü değerlendirilememektedir. Bu sebepten ötürü rahatsızlık duyulmakta, çözüm olarak da İl Özel İdaresi tarafından hazırlanacak bir uygulama projesi ile yap işlet devret modeli sunularak ihale edilmeli veya müstecirlere ihale edilip müstecir tarafından sunulacak bir yap, işlet devret modeline uyulmalıdır diye düşünmekteyiz. Kamunun bu tarz yerleri bir an önce elinden çıkarak, değerlerini bilecek işletmecilere kar amacı gözetmeksizin yardımcı olmalan gerekmektedir.

Yasalar çerçevesinde yapılacak her türlü hassasiyetin bilincinde olduğumuzu, meclis olarak bölgeye katkı ve fayda hesabının ön planda tutulması gerektiği düşüncesindeyiz” diye konuştu.

Özdemir’in her 2 önergesi de İl Genel Meclisinde Meclis gündemine alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.