"Bekle beni G.Saray"

Copa America'da Uruguay'ı yarı finale taşıyan Fernando Muslera'dan açıklamalar var..

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2011 12:53
"Bekle beni G.Saray"

Muslera'dan G.Saraylılara mesaj var: "Copa America'yı kazandıktan sonra G.Saray'a konsantre olacağım."

Copa America'da çeyrek finalde ev sahibi Arjantin'i adeta tek başına durduran ve Uruguay'ı yarı finale taşıyan Muslera'dan yeni takımı Galatasaray'a mesaj var.

İtalyan La Gazzetta dello Sport'a konuşan Uruguaylı kaleci "Copa America'yı kazanmak istiyorum. Sonra Türkiye'de Galatasaray'da kariyerime yeni bir sayfa açacağım ve Galatasaray'da başarılı olabilmek için işime konsantre olacağım" diye konuştu. Uruguaylı kaleci yollarını ayırdığı Lazio kulübünün yönetimine de "Kurtardıklarımı gördünüz mü?" diyerek sitem ederken, Arjantin maçında penaltısını kurtardığı Carlos Tevez'in normal sürenin son dakikalardaki frikiğinin çıkartılmasının çok daha zor olduğunu ifade etti. İtalyan medyasında yer alan yorumlarda, Copa America'da harikalar yaratan Muslera'yı Galatasaray'a satan Lazio'nun ağır eleştiriler aldığı da gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.