Beklediler Beklediler Gelmedi!

Beklediler Beklediler Gelmedi! Neyseki Belediye Onları Mağdur Etmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2017 13:18
Beklediler Beklediler Gelmedi!

Yalvaç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Yalvaç’tan Akşehir’e yolcu nakliyesi yapan firmadan bugün saat 09.00 Yalvaç – Akşehir seferi için bilet alan ancak hareket saatinde aracın Otogar’a gelmemesi nedeniyle mağdur olan ve saat 09.30’a kadar bekleyen yolcular durumu Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne ileterek mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde yardımcı olmalarını istedi.

Yolcuların şikayeti üzerine harekete geçen Zabıta Müdürü Yakup Hisarardılı Otogara’a giderek durumu yerinde tespit ettiklerini belirterek “Burada öncelikli olarak mağdur vatandaşlarımızın bir an önce Akşehir’e ulaştırılması için çaba sarfettik ve durumu Başkanımız H.Hilmi Tütüncü’ye de ilettik. Başkanımız da belediyemize ait bir otobüsü görevlendirmek suretiyle yolcuların mağduriyetinin giderilmesi yönünde bir talimat verdi.

Biz de belediyemize ait otobüsle ilgili firmadan bilet alıp da Akşehir’e gidemeyen 9 yolcuyu saat 10.00 sıralarında Akşehir’e gönderdik.” dedi.
Zabıta Müdürü Hisarardılı, bilet kesip saatinde aracı kaldırmayan firma hakkında da cezai işlem uyguladıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.