Beklenen Maçın Kararı Verildi

TFF, 15 Aralık 2013'te oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçındaki olaylar nedeniyle karşılaşmanın tekrar oynanmasına karar verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2014 14:26
Beklenen Maçın Kararı Verildi

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle büyük tartışmalara neden olan Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrarlanacağı açıklandı.

Futbol Federasyonu, bugün yaptığı toplantıda oy çokluğu ile baştan 0-0 olarak yeniden oynanacağına, tarihinin de ilerleyen günlerde belirleneceğine karar verdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da toplandı.

İstinye'de bulunan Futbol Federasyonu Merkez Binası'nda saat 12:00'de başlayan ve yaklaşık 5 saat süren toplantıda 15 Aralık 2013 tarihinde oynanan veKasımpaşa A.Ş.'nin 2-1 üstünlüğüyle sona eren, Kasımpaşa A.Ş- Beşiktaş A.Ş. Spor Toto Süper Lig karşılaşması hakkında Beşiktaş A.Ş.'nin 18.12.2013 tarihli başvurusu görüşüldü.

OY ÇOKLUĞUYLA MAÇIN TEKRARINA KARAR VERİLDİ
TFF Yönetim Kurulu, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 30. maddesi uyarınca müsabakanın daha sonra belirlenecek bir tarihte, başlangıcından itibaren tekrarına, yalnızca tekrarına karar verilen müsabakanın oynandığı tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcuların oynatılmasına ve sarı kartla cezalandırılan disiplin uygulamalarının yapılmamış sayılmasına oy çokluğuyla karar verdi."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.