Bektaşi Dedelerden Günaydın’a Ziyaret

Isparta merkez ve bağlı köylerinde bulunan Bektaşi Dedeleri, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti, çalışmalarında başarılar diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2014 17:30
Bektaşi Dedelerden Günaydın’a Ziyaret

Isparta Merkez ve bağlı köylerinde bulunan Bektaşi Dedelerinden İbrahim Özdemir, İbrahim Eser, İsmail Uğurlu, Turhan Oduncu, Hatıp Aksu, Ali Aydemir, Ahmet Öztürk, Kadir Tekin ile Isparta Zülfikar Derneği Başkanı Erkan Topçu ve Isparta Belediyesi Meclisi Üyesi Halil İbrahim Can, Başkan Günaydın’ı ziyaret etti.

Ziyarette Bektaşi Dedeleri adına konuşan İbrahim Özdemir, Alevi Kültür Derneği yapılmasının kararlaştırıldığını ve bunun için de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın elinden gelen yardımı edeceğine inandıklarını söyledi. Özdemir, 30 Mart seçimleri öncesini hatırlatarak, “Başkanımız bize bir adım geldi, bizde kendisine bin kişi ile geldik. Sayın Başkanımızın bizleri aynı tarlada aynı çiçekler olarak gördüğü için kendisine teşekkür ediyoruz. Başkanımızı çok seviyoruz” dedi.

Bektaşi dedelerince kendisine yapılan ziyareti birlik ve beraberlik açısından önemsediğini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, samimiyet içerisinde duygusal bir bağ kurulduğunu anlatarak, bunun gün geçtikçe daha da zirvelere ulaşacağını dile getirdi.
Birlik, beraberlik ve samimiyetin ortaya çıktıkça bunun ülkeye de büyük örnek teşkil edeceğine değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Biz bir tarlada, bir bahçede yetişen çiçekleriz. Bir vazoya konan çiçekleriz. Bu vatanı Kurtuluş Savaşı’ndan, Çanakkale Harbine kadar savunduk ve birlikte şehitler verdik. Mevlana’mızı, Hacı Bektaş’ımızı, Yunus Emre’mizi bir olarak, pir olarak tutan bir insanım. Onlar zaten bu beraberliği ortaya çıkaran büyük zatlar ve bizde onların yolunda güzel birlikler oluşturabilmeliyiz. Birlik ve beraberliğimiz için şahsıma ve belediyemize yaptıkları ziyaretlerinden dolayı tüm dedelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.