Belediye 116 İşçiyi Diğer Kurumlara Nakletti

Eğirdir Belediyesi, 6111 Sayılı Kanun kapsamında fazla olan işçilerini başka kurumlara nakletti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2011 13:50
Belediye 116 İşçiyi Diğer Kurumlara Nakletti

Belediyeden ayrılan işçiler Milli Eğitim Müdürlüğü, Isparta Valiliği, Sağlık ocağı ve hastaneler, Tapu Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Halk Kütüphanesi, Kaymakamlık, Turizm Danışma Memurluğu, Meyvecilik Araştırma İstasyon Müdürlüğü, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü, Meslek Yüksekokulu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde görev alacak.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ilişikleri kesilmeden önce başka kurumlara nakledilen işçilerle makam odasında vedalaştı. Belediye başkanlığına hak yemek için değil, hak vermek için geldiğini aktaran Özmeral, “Her zaman olduğu gibi şimdi de vazifemizi yapıyoruz. Bu makamların gelip geçici olduğunu hepimiz biliyoruz. Yalnız, burası bir emanettir. Biliyorsunuz, belediyede çalışanlardan hiç kimseyi geldiğimden beri işten çıkarmadım. Kendisi çıkanlar oldu, bir de çalışma günü dolanlar çıktı. Ben isterdim ki, borçsuz veya az borcu olan bir belediyemiz olsun ve işçilerimizin, çalışanlarımızın yüzünü daha çok güldürelim. Sizler, gideceğiniz yerlerde daha çok rahat edeceksiniz.” şeklinde konuştu.

Belediyenin en fazla çalıştırabileceği işçi sayısının 44 olarak belirlendiğini söyleyen Özmeral, ilçe nüfusu 2009’da 18 bin 400 iken, 2010’da yapılan adrese dayalı sayımda 19 bin 500 olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.