Belediye 2018 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı

Belediye 2018 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2018 14:29
Belediye 2018 Yılı Asfalt Sezonunu Açtı

Isparta Belediyesi 2018 yılı asfalt sezonunu Halıkent Mahallesinden devam ettiriyor. Geçen asfalt sezonunu çok geç kapatan ve böylece bugüne kadar şehre yüzlerce kilometre yolun asfaltını yenileyen Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına Halıkent Mahallesinden devam ediyor. 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Halıkent Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt sezonunu geçen sene geç kapattıklarını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu sezon açılışını daha önce yaptıklarını ve bugünden itibaren asfalt çalışmalarına daha da hız verdiklerini söyledi. Başkan Günaydın, “Profesyonel bir çalışmayı başlattık. Halıkent Mahallemizin 15 sokağı yapılmamıştı. Sidre Mahallemizin 5 sokağı kalmıştı. Bu yollarımızın yorgun asfaltını kaldırdık, altyapı eksikliklerini giderdik ve dayanıklı asfaltını yapıyoruz. Yeni silindirler aldık. Bordürlere ve kıyılara daha iyi yaklaşabilmesi amacıyla orta boy bir silindir daha aldık. Asfalt kalitemizi yerinde inceledim. Düzgünlük ve yerleştirme bakımından bu aldığımız silindirlerle kalitemizi daha da artırdık. Bu sene Isparta’mızın tamamını bitiriyoruz. Geçen sene gece çalışmalarıyla birlikte çok büyük bir mesafe almıştık. Gece çalışmalarımız gündüz çalışmalarımızın yüzde 20 üzerine çıkmıştı. Bu sene de aynı şekilde çalışacağız. Yeni Çünür, Mehmet Tönge, Zafer, Yenice gibi mahallelerimizde kalan bazı yerlerimiz var. Bunları da tamamen bu sene bitiriyoruz. Şehrimizdeki asfaltlar birike birike 40 yılda olmuştu. Biz birkaç senede 40 senelik asfaltı yapıyoruz. Arkadaşlarımız geçmişteki profesyonelliklerini bir üst noktaya taşıyarak bu yıl da olağanüstü bir çalışmaya giriştiler. Bugün bin kilometrenin üzerinde asfalt yaptık. Böyle köy yolu gibi değil. Köy yolu 4,90. Bizim yolumuz 10-20 metre arasında. Bu bin kilometre düşünülürse mucize olarak kabul edilmesi gerekiyor. Ana yollarımızı zaten iki sene önce bitirmiştik. 

Arkadaşlarımın çalışma performansı ve gayretlerine de güveniyorum. Bütün personelime teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarımız buna inanmış olarak çalışıyor. İnşallah Isparta kısa bir zamanda olmayan bir olay şehrimizde olacak. Yaptığımız bu çalışmalarımızın tüm şehrimize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.