Belediye Asker Ve Ailelerine Kucak Açtı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın"ın talimatlarıyla başlatılan ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü"nün koordinesinde devam eden ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2012 17:09
Belediye Asker Ve Ailelerine Kucak Açtı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın"ın talimatlarıyla başlatılan ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü"nün koordinesinde devam eden "Bir Asker Ailesini de Siz Misafir Etmek İster misiniz?" projesi kapsamında asker ve ailelerine konaklamada yardım
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatlarıyla başlatılan ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün koordinesinde devam eden 'Bir Asker Ailesini de Siz Misafir Etmek İster misiniz?' projesi kapsamında asker ve ailelerine konaklamada yardım ediliyor.

Isparta'da vatani görevini yapan binlerce acemi asker, aileleri ve yakınlarının da katıldığı bir törenle yemin etti. 40'ncı Piyade Er Eğitim Alayı önünde Isparta Belediyesi tarafından kurulan stantlarla, asker ve asker ailelerine konaklama noktasında yardımcı olunmaya çalışıldı. Konaklama sıkıntısı çeken asker ve aileleri belediyeye gelerek, daha önceden belediyeye müracaat eden gönüllü ailelerin yanlarına yerleştirildi. Yine bazı misafirlerin aynı şekilde şehirdeki bazı misafirhanelere ve pansiyonlara yerleştirilmesine öncülük edildi.

Isparta Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlamında yapmış olduğu çalışmalar arasında yer alan 'Bir Asker Ailesini de Siz Misafir Etmek İstemisiniz?' projesinden duydukları memnuniyeti dile getiren asker ve asker yakınları, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür etti. Asker aileleri, "Ispartalıların bizlere kucak açması ve gönüllü ailelerin misafir etmeleri gerçekten bizlere çok güzel duygular yaşattı. Böyle bir organizasyonu sağlayan ve aileler ile bizler arasında köprü oluşturan başta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dediler.

40'ncı Piyade Er Eğitim Alayı'nda gerçekleştirilen yemin törenine katılan ve burada asker ve ailelerinin bu mutlu günlerine ortak olan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da ülkenin çeşitli yerlerinden gelerek vatani görevlerini yapan askerlerin bu mutlu günlerine ortak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. "Türk Milleti'nin en büyük özelliği misafirperverliğidir" diyen Başkan Günaydın, vatani görevini yapmak için şehre gelen asker ve onların yemin törenlerinin mutluluklarına ortak olan ailelerini misafir etmek için birbirleriyle yarışan gönüllü aileler başta olmak üzere tüm Isparta halkına teşekkür etti. Başkan Günaydın, "Vatani görevlerini yapan askerlerimizin bu kutsal görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini temenni ediyor ve memleketlerine, yuvalarına mutlu şekilde dönsünler istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.