Belediye Bahar Temizliğine Başladı

Isparta Belediyesi rutin temizlik dışında birde genel temizlik noktasında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayınlanma:
Belediye Bahar Temizliğine Başladı

Ağır ağır bahar mevsimine yaklaştığımız şu günlerde havaların da müsait olması nedeniyle Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Mahallelerde genel temizlik çalışmalarına başladı.

Kışın azda olsa yağan kar ve yağmur suyu nedeniyle mahallelerdeki cadde ve sokaklarda oluşan çamur ve çeşitli görüntü kirliliği oluşturan maddeler tek tek temizlenecek. Bu vesile ile belediye ilk startını Yeni Sanayi Mahallesinden başlattı. Yapılan uygulama ile çok kısa süre içerisinde bütün mahallelerdeki cadde ve sokaklara girilerek bütün şehrin temizliği yapılacak.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yaptığı açıklamasında, “kış mevsimini geride bırakarak ağır ağır bahar mevsimine giriyoruz. Sonbahar ve kış mevsiminde yağmur ve kar suları nedeniyle şehrimizdeki cadde ve sokaklarda küçük küçük de olsa çamur ve çeşitli atıklar birikti.

Baharla birlikte müdürlüğümüz yeni bir çalışma başlatıyor. Bu çalışma ile mahallelerimizdeki tüm cadde ve sokaklara girerek sonbahar ve kış ayından kalan atıkları araç ve gereçlerle temizleyip yıkayacaklar. Tabiri yerinde ise şehrimizde bir bahar temizliği seferberliği başlatmış oluyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum