Belediye Başkanı Cevap Verdi; Aslan Yatağından Belli Olur

Atabey Belediye Başkanı Ali Bal, Ajans32’nin gündeme getirdiği Atabey Belediye İş Hanı’nın içler acısı durumu ile ilgili haberimize cevap verdi. Başkan Bal, iş hanının Belediye’ye ait olmadığını ve o pislikten de belediyenin sorumlu olmadığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2013 14:28
Belediye Başkanı Cevap Verdi; Aslan Yatağından Belli Olur

Atabey Belediye Başkanı Ali Bal Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamada Belediye İş Hanı’nın belediye mülkiyeti olmadığını, belediyenin orayı sattığını söyledi. Bal, “Biz bunların hepsini sattık. Kendilerine de söyledik ki, kat mülkiyetine göre bir yönetim belirleyelim. Oralı olmadılar. Yazılı olarak ta ilettik kendilerine, ama yine oralı olmadılar” ifadelerini kullandı.

Belediye İş Hanı’nda kendilerine ait sadece 3 tane dükkanın olduğunu onların da boş olduğunu kaydeden Başkan Bal, “Oradaki kimse cebinden para çıksın istemiyor. Ben tekrar ediyorum; yönetim oluşturulsun herkes üzerine düşen aidatı ödesin, oraya bir bekçi tutulsun ve temizliği güvenliği sağlansın. Aslan yatağından belli olur. Benim bütçem zaten yetmiyor” dedi.

İller Bankası’ndan gelen paradan sadece 20 Bin TL kaldığını kaydeden Başkan Bal, “Bu paranın 4 bin lirası benim maaşım. Kaldı 16 bin TL. Ben bu parayla ne iş yapayım” ifadelerini kullandı.

BU BELEDİYE NE İŞ YAPAR haberini okumak için tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum