Belediye Başkanı Hastanelik Oldu

AK Partili Sücüllü Belediye Başkanı Özkanlı’dan sonra Demokrat Partili Tekin Bayram da rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alındı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2014 09:58
Belediye Başkanı Hastanelik Oldu

Seçimlere sayılı günler kala başkan adayları birer birer hastalanarak yataklara düşmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde alt solunum yolu rahatsızlığı nedeni ile hastaneye yatan Sücüllü Belediye Başkanı ve AK Parti Yalvaç Belediye Başkan aday adayı Şenel Özkanlı’dan sonra şimdi de Belediye Başkanı Tekin Bayram hastanede tedavi görmeye başladı.

KAN DEĞERLERİ DÜŞTÜ
Geçtiğimiz hafta gripal bir enfeksiyon geçirerek 2 gün evinde serum tedavisi gören Belediye Başkanı Tekin Bayram, önceki gün Dahiliye Mütehassısı Dr Nihat Özgel’e muayene oldu.

Kan değerlerinde anormal düşüş görülen Bayram’a endoskopi yapıldı ve kan takviyesi yapıldı. Salı akşamı ve Çarşamba günü 3 ünite kan verilen Başkan Tekin Bayram’ın hastaneye yattığını duyan yakın arkadaşları ziyaretine koştu.

Genel durumu iyi olan ve gelen ziyaretçileri ile yakından ilgilenen Başkan Tekin Bayram’ın tetkiklerinin devam ettiği ve kan değerlerinin düşmesine neden olan etkenin bulunmasına çalışıldığı öğrenildi.

Bu arada Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı önceki gün tedavisi tamamlanarak hastaneden taburcu edildi.

Çınaraltı Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.