Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı AK Partili Kumdanlı Belde Belediye Başkanı Abdullah Biçici trafik kazasında hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2014 22:54
Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

Kumdanlı Belediye Başkanı Abdullah Biçici Körküler'den Yalvaç’a seyir halindeyken kiralık olduğu bildirilen araçla takla atarak kaza yaptı.

Başkan Biçici aracın ön camından fırlayarak otomobilin altında kaldı.
Ters dönen otomobilin 2 metre kadar gerisinde arazide bulunan Başkan Abdullah Biçici olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Körküler Kasabasına 5 km mesafede Çimenlik mevkiinde düz yolda seyir halinde olan Başkan Biçici sevk ve idaresindeki 32 YN 868 plakalı otomobil ile henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak tahminlere göre yol kenarındaki bir kayaya çarpması ile birlikte takla attı.



Ön camdan dışarı fırlayan Biçici'nin başı üzerinden aracın takla attığı ve ters dönerek 2 metre ilerisinde kaldığı tespit edildi. İncelemeler sürdüğü sırada Başkana ait olduğu sanılan telefonda başucunda bulundu. Telefon uzun süre çalmasına rağmen kimse cevap vermeye cesaret edemedi.
1966 doğumlu olan evli ve 3'ü kız 5 çocuk sahibi olan Başkan Abdullah Biçici 2009 yılında yapılan Yerel seçimlerde AK Parti'den başkan seçilmişti.
Geçtiğimiz yıl Ocak ayında ihraç istemi ile disipline sevk edilen Biçici kararı beklemeden partisinden istifa etmişti. 1 yıldır bağımsız belediye başkanı Biçici, beldesinin köy olmasından sonra asıl mesleği olan öğretmenliğe dönecekti.

Savcının olay yerinde inceleme yapmasının üzerinden cenaze alınarak Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan ön muayeneden sonra otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayı duyan çok sayıda yakını ve belde halkı kaza yerine akın ederek gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.