Belediye Başkanımız Takımı Almalı

Belediye Başkanımız Takımı Almalı

Yayınlanma:
Belediye Başkanımız Takımı Almalı

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, kamuoyunda “Isparta’nın profesyonel futbol takımı olmalı ve konuya Bilgiç el atmalı” şeklinde oluşan görüşlerle ilgili bir açıklama yaptı.
Bilgiç, Isparta’nın sorunları, yatırımları ve her konusu ile yakından ilgilendiklerini belirterek:”Ispartamıza önemli yatırımlar kazandırmaya, sorunları çözmeye devam ediyoruz. Çok değerli gazeteci arkadaşlarımız ve sporseverlerin son günlerde “Isparta’nın futbolda bir profesyonel takımının bulunmadığı ve bu konuda da şahsımın öncülük yapması hususu” ile ilgili açıklama yapma gereği doğmuştur.

Isparta’nın futbolda profesyonel takımı bulunması ile ilgili görüşler son derece haklıdır. Ancak bu konuda öncelikle öncülük etmesi gereken Ispartamızın yerel idarecileri ve yerel dinamikleridir.

Bizler Ankara’da meclis çalışmaları nedeniyle bu konuda yeterli heyecanı yaratamayabilir, gerekli ilgi ve takibi yapamayabiliriz. Türkiye’nin diğer illerinde de görüldüğü gibi bu tür konularda lokomotif olması gereken belediyelerdir. Bu tür çalışmalar Isparta gibi illerde bireysel değil, kurumsal anlamda desteklenmeli ve yürütmelidir. Yani ana merkez belediyeler olmalıdır.

Sayın Belediye Başkanımız gerekli takımı oluşturur, konuya sahip çıkarsa; şehrimiz, sivil toplum örgütlerimiz gerekli desteği verecektir. Sayın Başkanımızın da bu konuda gerekli adımları atacağına inanıyorum.
Şahsımda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora destek vermeye devam edeceğiz. Isparta’nın profesyonel futbol takımına da her türlü desteği vereceğimizi buradan belirtiyorum. Ama tekrar ediyorum ki; lokomotif Isparta Belediyesi olmalıdır. Isparta’nın yerel dinamikleri de desteklemelidir. Sadece Isparta’nın yerel dinamikleri değil, Türkiye’deki bir çok Ispartalı da destek verecektir.

Bu şekilde hayata geçecek bir oluşuma her türlü desteği vereceğimi Isparta kamuoyuna açıklıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum