Belediye Başkanına Molotoflu Tehdit Mesajı

Belediye Başkanına molotof kokteylli ve kibritli tehdit mesajı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2014 14:48
Belediye Başkanına Molotoflu Tehdit Mesajı

Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün’ün kendisinin ve babasının evinin önüne geçen hafta Molotof kokteyli ve kibrit bırakıldığı öğrenildi. Belediye Başkanı Gözgün olayı doğrulayarak “kimin yada kimlerin yaptığı konusunda bir fikrimiz yok. Biz işimizin başındayız. Üstü kapalı tehditlerle yılmayız” dedi.

Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün’e geçtiğimiz hafta belediyeye alınan yeni kamyonu almak amacıyla Ankara’da olduğu sırada, kendisinin ve babasına ait evin önüne Molotof kokteyli ve kibrit koymak suretiyle tehdit edildiği öğrenildi.

Belediye başkanı Gözgün “biz beldemize hizmet amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu noktada Ak belediyecilik çalışmalarına üstü kapalı tehdit mesajları ile ket vurmaları mümkün değil. Bugüne kadar bir tehdit mesajı almamıştım, o nedenle kimin yada kimlerin yapmış olabileceğine ilişkinde bir fikrim yok” diye konuştu.

Belediye Başkanı Gözgün beldenin araç parkına yeni araçlar kazandırmak için çalışmalarına hız verdiklerini söyleyerek “olay zaten ben Ankara’ya belediyemizin yeni aracını almak için gittiğimde meydana geldi. Bu yılki hedefimiz araç filomuzu genişletmekti. Bu doğrultuda bir tane bakanlıktan hibe çöp kamyonu, bir tane hibe süpürme kamyonu, ayrıca bir makam aracı, bir hizmet aracı, bir otobüs, bir kamyon ve birde iş makinesi aldık hedefimizde bir otobüs ve bir traktör daha almak var. Ak belediyecilik doğrultusunda ak araç parkımızı tamamen yenilemeyi hedefliyoruz. Biz tehditlerle değil hizmetle uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.