'Belediye Başkanı'nı AKP Değil, Isparta Halkı Belirler'

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti Milletvekili Recep Özel ve İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2012 16:53
'Belediye Başkanı'nı AKP Değil, Isparta Halkı Belirler'

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın açıklaması şöyle:

“19 Temmuz 2012 tarihli basın açıklamasında Ak Parti Milletvekili Sayın Recep Özel bir beyanatında, "…CHP ve MHP'nin seçimlerde ortak aday çıkaracağı konuşuluyor. Hodri meydan diyorum, birleşin gelin karşımıza. 1.5 yıl sonra yapılacak seçime endekslenip, hizmeti aksatmayacağız..." ifadesini kullanıyor.

AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş ise 26 Temmuz 2012 tarihinde basınımıza verdiği "Siyaset Kazanı Baş Kaldırdı" başlıklı demecinde,"CHP ve MHP'nin böyle bir oluşuma gireceğine inanmıyorum. Bu söylentileri çıkaranlar da AK Parti'nin gücünden korkanlar.Yine böyle bir ittifakın konuşulması bile bizim ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor. Isparta'nın belediye başkanını Ak Parti belirleyecek. Ben zaten CHP'nin ve MHP'nin bir araya gelebileceğini sanmıyorum.Yerelde konuşulanları genel kabul etmeyebilir. Bu tartışmaları çıkaranlar ya siyaseti bilmeyenler ya da yön vermeye çalışan insanlar" demektedir.

AKP İl Başkanı Sayın Uzaktaş a hatırlatmak isteriz ki bu ittifakın olabileceğini kamu oyuna deklere eden Sayın Recep özeldir.

Biriniz (AKP Milletvekili): "CHP ve MHP'nin seçimlerde ortak aday çıkaracağı konuşuluyor. Hodri meydan diyorum." diyor.

Diğeriniz (AKP İl Başkanı):" CHP ve MHP'nin böyle bir oluşuma gireceğine inanmıyorum. Bu söylentileri çıkaranlar da AK Parti'nin gücünden korkanlar." diyor.

Sayın il Başkanı !... Beyanlarınıza göre AKP'nin gücünden sizin Milletvekiliniz neden korkuyor bunu anlamak mümkün değil .Şayet burada kast ettiğiniz Milliyetçi Hareket Partisi ise biz söyleyeceğimizi daha önce söyledik . Yerel seçimlerde bizim hiçbir siyasi partiyle birlikte hareket etmemiz söz konusu olamaz, bizim ittifakımız milletimizle olur.

" Isparta'nın belediye başkanını Ak Parti belirleyecek." diyen Uzaktaş'a şunu bir kez daha hatırlatmamda fayda var! Isparta'nın Belediye Başkanı'nı AKP belirleyemez.Isparta halkı belirler. Önce halkımıza karşı saygılı olun .Halk iradesine ipotek koymaya kalkmayın, halkımıza hürmet edin. Şunu da unutmayın bizce de, küçümsediğiniz Isparta halkı yerel seçimlerde bir kez daha MHP diyecektir. Buna inancımız tamdır.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.