Belediye Bayram Tedbirlerini Aldı

Belediye Bayram Tedbirlerini Aldı

Yayınlanma:
Belediye Bayram Tedbirlerini Aldı

Isparta Belediyesi 15 Haziran Cuma günü başlayacak ve 17 Haziran 2018 Pazar günü bitecek olan Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla, bayram öncesi, sırası ve sonrası için bir dizi tedbirler aldı. 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri açısından belediye olarak 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdüreceklerini söylerken, vatandaşların bayram boyunca belediyeden kesintisiz hizmet alabileceklerini kaydetti. 

Başkan Günaydın, yaptığı değerlendirmede bayram için alınan tedbirler ve uygulamalar ile ilgili konular hakkında bilgiler verdi. Buna göre; 

CUMA ve HALİFE SULTAN PAZALARI, ARİFE GÜNÜNE ALINDI

Halkın bayram alışverişlerini yapabilmeleri amacıyla cuma günü kurulan Yedişehitler ile Halife Sultan Mahallesi Pazarları bir gün öne alınarak arife günü kurulacak. 

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Isparta Belediyesi bu bayramda da vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını kabristanlıklarda ziyaret edebilmeleri amacıyla Kavaklı Camii önünden ücretsiz otobüs kaldırma çalışmasını devam ettiriyor. Buna göre Ramazan Bayramı arifesi olan 14 Haziran 2018 Perşembe günü ikindi namazının ardından Halife Sultan ve Asri Mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.