Belediye Binbirevler'de Sağlık Taraması Yaptı

Isparta Belediyesi Binbirevler Mahallesi'nde Sağlık Taraması Yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2011 23:31
Belediye Binbirevler'de Sağlık Taraması Yaptı

Isparta Belediyesi, Sağlık İl Müdürlüğü ile düzenlediği proje kapsamında Binbirevler Mahallesi'nde ücretsiz sağlık taraması yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık İl Müdürlüğü ile düzenlenen proje kapsamında Binbirevler Mahallesi'nde sağlık taraması yapıldı. Sağlık İl Müdürlüğü'nce görevlendirilen Diş, Göz ve Dahiliye Uzmanı doktorların yaptığı sağlık taramasına, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri de katıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı açıklamada, Sağlık İl Müdürlüğü ile düzenledikleri proje kapsamında tüm mahallerde ücretsiz sağlık taraması yapacaklarını bildirdi.

Sağlığını ihmal eden ya da doktora gitme imkanı bulunmayan vatandaşlara hizmeti hedeflediklerini ifade eden Günaydın, "Sağlık taraması uzman doktorlar tarafından yapılmaktadır. Taramalarda hastalık teşhisi konan vatandaşlarımızın tedavisi için gerekli tıbbı müdahalelerde de yardımcı olacağız" dedi.

Mahalle sakinlerinden Emine Arıkan da, belediyenin sağladığı bu hizmetin kendileri için sürpriz olduğunu kaydetti. Arıkan, "Doktorlarımız muayenelerinde bizlere hastaneleri aratmadı. Bu uygulamanın devamını başkanımızdan istiyoruz" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.