Belediye Borcunu Düzenli Ödüyor

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2013 19:16
Belediye Borcunu Düzenli Ödüyor

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş’yi alan Cengiz-Kolin-Limak Ortak Girişim Grubu’nun yönetim kurulu üyeleri Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu ve Nihat Özdemir’e EDAŞ Genel Müdürü Osman Hundu, Kolin-Cengiz-Limak Genel Müdürü İsmail Ergüneş, Akdeniz Parakende Satış Genel Müdürü Halit Bakal ile Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım da eşlik etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede ortak girişim gurubu üyeleri belediyeye her konuda yardıma hazır olduklarını, belediyenin borçlarını düzenli olarak yatırdığını ifade ettiler.

Isparta Belediyesi’nin, şirketlerince özel müşteri statüsüne alındığını ve kullanım bedellerinde indirim yaptıklarını aktaran şirket yönetim kurulu üyeleri belediye ile her zaman iç içe çalışacaklarını aktardılar.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yapılandırma kapsamında belediye borçlarını gününde ödediklerini ve kendilerine karşı opsiyonlu davranılması temennisinde bulundu. Başkan Günaydın ‘Kendimizi sorumlu tuttuk, borçlarımızı zamanında ödüyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum