Belediye Boşta Bulunan İşyerlerini İhaleye Çıkarıyor

Isparta Belediyesi boşta bulunan işyerlerini açık artırma teklifi suretiyle kiraya verecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2012 18:40
Belediye Boşta Bulunan İşyerlerini İhaleye Çıkarıyor

Isparta Belediyesi yeni iş kurmak yada işini genişletmek isteyen vatandaşların önünü açmak için elinde bulunan ve çeşitli mahallelerde olan boşta bulunan işyerlerini açık artırma teklifi suretiyle kiraya verecek.

11 Eylül’de Encümen salonunda saat 14.00’de gerçekleştirilecek olan ihaleye şartnameye uyan herkesin katılabileceği belirtildi. Kiralama kapsamında Yeni Çarşamba Pazarı, Davraz Mah. Sosyal Tesisleri, Muzaffer Türkeş, 1001 evler ve Kültür Sitesi’nde bulunan yerler kiraya verilecek. Taliplilerin ihale günü gelmeden ihale şartnamelerini Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir bölümünde görmeleri ve kendilerine uygun olacak olan işyerini kiralayabilecekleri belirtildi.

Belediye Ayrıca Sermet mahallesinde bulunan dairelerini de satışa sunuyor. 3’ü dubleks olmak üzere toplam 8 dairede yine açık artırma usülü ile yeni sahiplerini arayacak. 4 Eylül’de gerçekleştirilecek olan ihale Encümen Salonunda komisyon huzurunda gerçekleştirilecek. İlgilenenlerin gerekli şartnameyi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümünde görebilecekleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.