Belediye Bozuk Gıdaya Göz Açtırmıyor

Isparta Belediyesi halkın sağlığını tehdit eden ve satışı yasak olan gıda maddeleri üzerindeki denetimlerini sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2011 19:13
Belediye Bozuk Gıdaya Göz Açtırmıyor

Halkın sağlığını her zaman ön planda tutan Belediye Zabıta ekipleri dün Salı pazarında açık havada satılan yufka, peynir, zeytin ve yumurta gibi ürünlerin denetimini yaptı. Zabıta eksik evrakı bulunan pazarcıları da uyararak eksikliklerini gidermelerini istedi.


Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız yaptığı açıklamada, bu denetimlerdeki amacın halkın sağlıklı gıda maddeleri tüketmesi ve evine huzurlu bir şekilde alış veriş yaparak gitmelerini sağlamak olduğunu ifade ederek, “bizim için halk sağlığı ön plandadır. Halkımızın sağlığını koruyabilmek, halkımızın sağlıklı ürünleri satın almaları ve tüketebilmeleri için bu tip denetimlerimizi sürdürmekteyiz” dedi.


Yapılan denetimlerde her hangi bir sorunla karşılaşmadıklarını da dile getiren Parlakyıldız, “şu ana kadar yaptığımız denetimlerde olumsuz bir manzara ile karşılaşmadık. Bugünden sonra da denetimlerimiz devam edecek. Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın halkın sağlığı konusunda bizlere daha hassas davranmamızı istemektedir.


Parlakyıldız bu denetimlerle birlikte yine de vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi. Görüntüsünde renginde ve kilosunda değişiklik gördü ise gerekli ihbarları belediyemiz zabıta müdürlüğüne (alo 153) bildirmeleri bizim çalışmalarımızda daha iyi sonuç vereceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum