Belediye Davasında A. Zeki Gürkan’a Suçlama

Duruşmada gizliliği ihmal etmekle suçlanan Özgür Güven konuşmasında; "Ben belediyeye ait özel bilgileri dışarıya çıkarmakla suçlanıyorum. Ancak özel hayatın gizliliğini ihlalı var ise bunu yapan eski Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’dır" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2012 15:35
Belediye Davasında A. Zeki Gürkan’a Suçlama

2011 yılında Isparta Belediyesi ve MHP'lilere yönelik olarak gerçekleştirilen 'Çete kurma ve yönetme, resmi evrakta sahtecilik ve ihaleye fesat karıştırma' davasının bugün görülen duruşmasında dinlemelere dışarıya aktarmakla suçlanan ve dosya içinde bulunan bir müşteki ile gönül ilişkisi olan o polis konuştu.

2 Temmuz 2011 tarihli duruşmada, dava dosyasının bilirkişi tarafından incelenmesine karar verilmişti. Belediye Başkanı Günaydın'ın da yargılandığı davada 82 kişi 'örgüt kurmak, ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak ve resmi evrakta sahtecilik' gibi suçlarla yargılanıyor.

Duruşmada kendisi hakkında gizliliği ihmal etmekle suçlanan Özgür Güven mahkemede yaptığı konuşmasında; "Ben belediyeye ait özel bilgileri dışarıya çıkarmakla suçlanıyorum. Ancak özel hayatın gizliliğini ihlalı var ise bunu yapan eski Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’dır" dedi.
Mahkeme 11 Nisan saat: 09:30’a bilirkişi raporu gelmediği için ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.