Belediye Engelleri Kaldırdı

Belediye Engelleri Kaldırdı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2015 18:28
Belediye Engelleri Kaldırdı

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, cadde ve sokaklarda düzenlemiş olduğu engelli yollarını belediye hizmet binası içerisinde de uyguladı.

Belediye Hizmet binası girişinden tüm odalara gidilebilecek şekilde olan engelli yolları ile artık görme engelli vatandaşlarımız belediyedeki tüm odalara rahatlıkla ulaşabilecekler.

Bilindiği üzere Isparta Belediyesi başta yaya trafiğinin yoğun olduğu caddelerdeki kaldırımlarda yürüyüş yolları yapmış görme engellilerin rahatlıkla bu kaldırımları kullanmalarını sağlamıştı. Bununla birlikte yürüme engelli vatandaşların da kaldırımlara rahatlıkla çıkabilmeleri için rampaları dünya standartlarının üzerine çıkararak onların da araçları ile rahatlıkla kaldırımları kullanabilecekleri rampalar oluşturmuştu. Belediye buna bir yenisini daha ekleyerek belediye hizmet binası içerisini de yeniden düzenleyerek görme engelliler için yürüyüş yolları düzenledi. Bu özel yürüyüş yolları ile artık görme engelli vatandaşlar rahatlıkla hizmet binasındaki odalara ulaşabilecekler.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Belediye Hizmet binasındaki her odaya rahatlıkla gidebilmeleri için yürüyüş yolları düzenlediklerini ifade ederek, “hepimiz bilmeliyiz ki artık tüm kamu kuruluşlarında artık engeller kalkması gerekmektedir. Engelli vatandaşlarımız tüm kamu kuruluşlarında rahatlıkla işlerini takip etmeleri gerekmektedir. İşte biz belediye olarak buna örnek olması nedeniyle belediyemiz içerisine görme engelliler için yürüyüş yolları düzenledik. Ayrıca belediyemizde engelli vatandaşlar için wc de yapılacaktır.

Bildiğiniz gibi tüm engelli vatandaşlarımızın cadde ve sokakları da rahatlıkla kullanabilmeleri için kaldırımlara yürüyüş yolları ile yürüme engelli vatandaşlarımız için de kaldırımlara dünya standartlarına uygun rampalar düzenlemiştik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.