Belediye Güreş Takımından Türkiye Dereceleri

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları Batuhan Yılmaz ve Abdurrahman Öz, Gaziantep’te yapılan Grekoromen Türkiye Şampiyonası’ndan 2. ve 3.’lükle döndüler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2014 22:48
Belediye Güreş Takımından Türkiye Dereceleri

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı 11-13 Haziran 2014 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılan Grekoromen Türkiye Şampiyonası’na katıldı. 13 yaş gurubu Türkiye Grekoromen Türkiye Şampiyonası’na 4 sporcu ile katılan Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcularından 75 kg’da mindere çıkan Batuhan Yılmaz Türkiye 2.’si, Abdurrahman Öz ise Türkiye 3.’sü oldu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, alınan derecelerden dolayı Kulüp Başkanı Hüseyin Başlık ve Güreş Takımı Hocası Remzi Kurt ile sporcuları kutladı. Günaydın, “Kulübümüz yönetici ve hocaları ile sporcularımıza olan güvenimizin tam olduğunu her ortamda dile getirmiştim. Bugün sporcularımız güvenimizi bir kez daha kanıtlayarak, Türkiye dereceleri ile ilimize dönme başarısını gösterdiler.
Bu başarılarından dolayı kulüp yöneticilerimizi, hocamızı ve sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum