Belediye İlaçlama Makinesi Aldı

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri’nin başarılı bir şekilde yapılmasından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderilen 50 bin lirayı yine temizlik işlerinde kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2013 10:44
Belediye İlaçlama Makinesi Aldı

Isparta Belediyesi’ne gönderilen ödül niteliğindeki 50 bin lira ile iki adet haşere ile mücadele amaçlı ilaçlama makinesi alındı. Tanesi 35 bin lira olan makinelerin ikisini 50 bin liraya alan Isparta Belediyesi cihazları önümüzdeki süreçte devreye sokacak.

Isparta’da haşere ile mücadele amaçlı alınan ilaçlama makinelerini inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ödül niteliğinde gönderilen 50 bin liranın manevi olarak büyük önem taşıdığına işaret etti.

Isparta’daki temizlik çalışmalarına çift vardiya ile devam ettiklerini ve şehirde hiçbir aksaklığa meydan vermediklerini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendi dönemlerinde yapılan ihalelerle geçmiş dönem ihalelerine oranla temizlikte 20 milyon liralık bir tasarrufa gidildiğinden bahsetti. Günaydın bu 20 milyon liralık tasarrufla kendisinin Isparta’ya iki adet daha fabrika kazandırabileceğini iletti. Günaydın, “Hem 20 milyon liralık tasarruf ettik hem de temizlikte geçmişe göre daha başarılıyız” dedi.

Türkiye’de bulunan 16 çöp deponi alanı içerisinde ilk sırada olduklarından bahseden Başkan Günaydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca gönderilen 50 bin lira ile alınan iki adet ilaçlama makinelerinin yine aynı amaç ve doğrultuda temizlik açısından hizmet vereceğini dile getirdi.

Çöp Deponi alanında düzen açısından büyük başarılar elde ettiklerini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, tıbbi atıklarında en iyi şekilde bertaraf edildiğini kaydetti. Günaydın, gerek Çöp Deponi alanının gerekse şehir temizliğinin en iyi şekilde yapılmasından dolayı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine ve taşeron firmaya da teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.