Belediye İle İş Yaptıkları İçin Şikayet Edemiyorlar'

İmar Komisyonu Başkanı Katırcıoğlu İmar Müdürlüğünde meydana gelen olaylardan insanların rahatsız olduğunu dile getirdi ve öyle bir söz söyledi ki !

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 01:09
Belediye İle İş Yaptıkları İçin Şikayet Edemiyorlar'

 

ATAMAYLA GELENLER VATANDAŞIN ÖNÜNÜ AÇMALI 

Atamayla veya seçimle belirli mevkilere gelenlerin vatandaşa önünü açması gerektiğini belirten İmar Komisyonu Başkanı Katırcıoğlu, komisyonun yaptığı çalışmalara katılmayan İmar Müdürlüğü yetkililerine tepki gösterdi. 

Katırcıoğlu; “Atamayla veya seçimle belirli mevkilerde görevde bulunan herkesin görevi vatandaşa eziyet etmek değil, kanunlara bağlı kalarak vatandaşın önünü açmaktır. Çözüm bulmaya uğraşmaktır. Bunu yaparken de herkese eşit mesafede olmak, aynı şekilde davranmaktır. Bu düsturla hareket ederek imar komisyonumuz özellikle çatılar, otoparklar, ve ruhsat sürelerinin hızlandırılmasına yönelik tüm vatandaşımızı rahatlatan kararlar almıştır ve almaya da devam edecektir. 

Bu çalışmalar esnasında imar Komisyonumuz, Belediye İmar Müdürlüğü personelinin de çalışmalara katılmasını sağlamak için, İmar müdürü nezdinde davette bulunmuş ancak bağlı olduklarım belirttikleri Belediye Başkanlığı tarafından personel görevlendirmesi yapılmadığı gerekçesiyle katılım sağlanmamıştır’ dedi.

Katırcıoğlu, belediyeden şikayetçi olan vatandaşların yazılı olarak bu şikayetlerini iletmekten çekindiklerini belirterek; ‘İmar Müdürlüğümüzde halen daha vatandaşın yolunu açmaya yönelik olmayan, çözüm üretmeyen ama bir sürü bahane üreten tavırla zaman zaman istenmeyen durumların yaşandığı görülmeye devam etmekte ve sektör temsilcileri ‘bu konuda kararlar alındı, ama uygulayan yok, çözüme ulaşılamadı, sorun çok’ şeklinde haklı sitemlerini bizlere belediyeyle sürekli iş yaptıkları için yazılı iletmekten çekinmekte ancak sözlü olarak oldukça yoğun bir şekilde iletmektedirler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum