Belediye İş Hanı’nın Yeni Gözdesi

17 yıldır bilişim sektöründe Isparta Halkına hizmet veren Sena Bilgisayar işletmecileri, şimdi de iletişim sektörüne atıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2014 16:08
Belediye İş Hanı’nın Yeni Gözdesi

Tad İletişim İşletme Sahibi Adnan Şengün, 17 yıldır bilişim sektöründe Isparta halkına hizmet verdiklerini belirterek, 2’nci işletmeleri olan Tad İletişim işletmesinde Bayram Cihat Aydın ile vatandaşlara iletişim sektöründe yardımcı olacaklarını söyledi.

ŞİMDİ DE İLETİŞİM SEKTÖRÜ
Tad İletişim İşletme Sahiblerinden Adnan Şengün, 17 yıl önce Sena Bilgisayar olarak Isparta halkına bilgisayar üzerine hizmet verdiklerini belirterek, şimdi de iletişim sektörüyle vatandaşların karşısına çıktıklarını söyledi.

Şengün, “17 yıldır Sena Bilgisayar adıyla Isparta halkına bilişim konularında hizmet verdik. Şimdi de Belediye İşhanı’na yeni açmış olduğumuz Tad İletişim İşletmesi ile Isparta halkının karşısına iletişim sektörüyle çıkıyoruz. Bu işletmeyi ortak olarak açtık. Ortağımız Bayram Cihad Aydın da bu işletmenin açılmasında çok emek sarf etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

AKSESUARDAN TAMİRE HER ŞEY VAR
Tad İletişim İşletme Sahiblerinden Adnan Şengül ve Bayram Cihat Aygün ortaklığı ile açtıkları Tad İletişim İşletmesi’nde cep telefonu ile ilgili her şeyi bulabileceklerini belirterek, “Açmış olduğumuz işletmemiz de cep telefonu ile ilgili her şey mevcut. Cep telefonu, aksesuarlar, operatörlerin hat geçişleri, telefon tamiri, hepsini yapıyoruz. Isparta halkına en iyi, en kaliteli hizmet vermek için buradayız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.