Belediye Kandil Simidi Dağıttı

Belediye Kandil Simidi Dağıttı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2015 14:27
Belediye Kandil Simidi Dağıttı

Isparta Belediyesi Mevlid Kandili dolayısıyla, belediye önü ve şehirdeki camilerde kandil simidi dağıttı.

Isparta Belediyesi Mevlid Kandili münasebetiyle belediye önü başta olmak üzere Mimar Sinan Cami, Kavaklı Cami, Ulu Cami, Terminal Cami, Doğancı Mahallesi Murat Dede Cami, Bağlar Mahallesi Nimetullah Cami, Sidre Mahallesi Cami, Halıkent Cami’nde öğlen namazı sonrasında vatandaşlara binlerce kandil simidi dağıttı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün rahmet elçisi, iki cihan güneşi, ahlak ve iman kalesi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in yeryüzünü şereflendirişini idrak ediyoruz” derken Peygamberimizin doğum günü olarak bilinen bu gecenin İslam aleminde ayrı bir yeri ve öneminin bulunduğuna dikkat çekti.

‘Ne mutlu bizlere ki, O’nun izindeyiz, O’nun peşindeyiz ve O’nunla fani hayatın engellerini aşıyoruz’ diyen Başkan Günaydın, “Bu vesile ile Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in doğum günü olan Mevlid Kandili'nin Ispartalı hemşehrilerimize, İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisiyle Cenab-ı Allah’tan sağlık, afiyet ve başarı diliyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum