Belediye Karşısında Muhattap Bulamıyor

Isparta Oteli, Isparta Belediyesi Encümen kararıyla ve Valilik onayıyla, sabah saatlerinde mühürlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2012 15:05
Belediye Karşısında Muhattap Bulamıyor

Isparta Oteli, Isparta Belediyesi Encümen kararıyla ve Valilik onayıyla, sabah saatlerinde mühürlendi. Otelin giriş kapısına “Tadilat nedeniyle girişler yan taraftan” yazılı bir pano konuldu.

Bu arada emniyet güçleri önlem aldı, zabıta ekipleri kapıda hazır bekletildi.

Tüm bu gelişmeleri Belediye Başkan Vekili Orhan Eren, encümen kararı alındığını, bu kararın da otel yetkililerine geçen Cuma günü tebliğ edildiğini söyledi. Eren, “Ama hala borç ödenmedi. Hal böyle olunca mühürleme işleri yapıldı, ancak öğle saatlerinde mahkeme kararıyla mühürler açıldı” diye konuştu.

Başkan Vekili Eren, borcun ödenmemesi nedeniyle bu sıkıntıların yaşandığını anlattı.

Öte yandan, otel yönetiminin belediyenin izni ve bilgisi olmadan değiştirildiği iddia edilerek, yeni yönetimin geçmiş döneme ait 1.5 milyon liralık borcu ödemek istemediği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca, eski yönetimin 8 kez hem Isparta Oteli hem de Atatürk Parkı’na istinaden oluşan borçlarını ödemek için taahhütle bulunduğu, ancak ödeme yapmadığı da öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.