Belediye Meclis Üyeleri Değişti

Keçiborlu Belediye Meclisinde CHP’den istifa edip bağımsız olarak görev yapan Ali Kopan ve Hüseyin Bilgin, Belediye Meclisi bağımsız üyeliğinden de istifa ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2013 13:52
Belediye Meclis Üyeleri Değişti

İstifa eden meclis üyelerinin yerine ilçe seçim kurulu tarafından CHP’nin yedek üyelerinden Osman Güllü ve Ömer Çarkçı meclis üyeliğine getirildi.

CHP’den yeni iki üyenin meclise girmesi ile CHP grubu yeniden mecliste çoğunluk oluşturdu. Meclisteki görev dağılımları ve komisyon üyesi seçimlerinde rahatlayan CHP grubu ile Ocak ayı toplantısını yapan Keçiborlu Belediye Meclisi; Meclis Divan Heyetinde boşalan üyeliklere ve Denetleme Kuruluna yeni üyelerini seçti.
Yapılan seçimler sonunda;
Meclis 1.Başkan Vekili; Ali Bozkurt, Meclis 2. Başkan Vekili; Ömer Çarkçı, Meclis Katip Asil Üyeliği; Osman Güllü, Meclis Katip Yedek Üyeliği; Şemsettin Özcan, Denetleme Kurulu; Ali Bozkurt, Şemsettin Özcan, Recep Kıraç seçildiler.

Önceki aylara göre çok sakin geçen Ocak ayı meclis toplantısı için konuşan Belediye Başkanı Turgut Soykan“Çok yapıcı bir şekilde geçen Ocak ayı toplantısı için hepinize teşekkür ediyorum. Umudum o ki; bu çalışma yöntemimiz görev süresinin sonuna kadar sürecektir. İlçemiz adına güzel bir gelişmedir. Yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca Tarihi Kentler Birliğine üyeliğimizi onaylayan Belediye Meclisimize de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.