Belediye Meclisi Toplandı

Isparta Belediyesi’nin Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2014 18:05
Belediye Meclisi Toplandı

Meclisin ilk oturumunda gündeme gelen 15 maddenin 14’ü bir sonraki oturumda görüşülmek üzere isim, imar ve plan bütçe komisyonlarına havale edilirken, kurulacak olan Gayrimenkul Satış Komisyonu’nda görev almak üzere Meclis Üyesi Mustafa Şenel Karakaya seçildi.

Başkan Günaydın yeni dönem meclis üyeleri ile ikinci defa mayıs ayı meclisinde bir araya geldi. Aralarında Otel Isparta’nın 10 yıllığına kiralanması, İller Bankasından asfalt malzemesi alımı için 6 milyon TL kredi kullanımı ile ilgili yetkinin verilmesi, Galericiler sitesinde bulunan 5 adet dükkanın satış yetkisi de başta olmak üzere 15 maddelik gündemle toplanan mecliste, maddelerin çoğu komisyonlara havale edildi.

Diğer taraftan belediye bünyesinde yeni kurulacak olan Gayrimenkul Satış Satış Komisyonu içinde bir üyenin seçimi yapıldı. AK Parti Meclis üyesi Kadir Dal, Hasan Ünlü’nün ismini önerirken, MHP meclis üyesi Akif Aslan ise Mustafa Şener Karakaya’nın ismini önerdi.

Yapılan oylama sonucunda Ünlü 13 oy alırken, Karakaya ise aldığı 18 oyla Gayrimenkul Satış Satış Komisyonu’na seçildi. Meclis Cuma günü saat 14.00’de yeniden toplanmak üzere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.