Belediye Okulları Eğitime Hazırlıyor

Isparta Belediyesi 2013-2014 Eğitim-öğretim başlangıcı öncesi okulların eğitime hazır olması için yeni bir çalışma başlattı.

Yayınlanma:
Belediye Okulları Eğitime Hazırlıyor

Şehir merkezinde bulunan tüm okulların bahçe düzenlenmesi ve açık alanları temizleniyor. Yeşil alanlarında otları biçilerek düzgün hale getiriliyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eğitim, öğretim öncesi okullarda temizlik seferberliği başlattığını belirterek, eğitim öncesi tüm okulların bahçe düzenlenmesi ve temizliğinin yapılacağını müjdeledi.
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bu seferberliğini Eğitim Kompleksinden başlattı.

Eğitim öğretim sezonu açılmadan önce hemen hemen tüm okullarımızın bahçe düzenleme ve temizleme işlemini tamamlayacağız. Gördüğünüz gibi okulumuzun bahçesinde büyüyen otlar çim biçme makineleri ile biçiliyor, yolları ve çocukların oyun alanları temizlik araçları ile temizleniyor ayrıca yıkama araçları detarjanlı su ile temizleyerek hijyenik hale getiriyor. Ben şimdiden yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.