Belediye Olarak Hangi Hizmet Olursa Valimizin Yanındayım!

Belediye Olarak Hangi Hizmet Olursa Valimizin Yanındayım!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2016 11:27
Belediye Olarak Hangi Hizmet Olursa Valimizin Yanındayım!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede başta Isparta Davrazspor olmak üzere şehrin ekonomik, sosyal gelişimi, turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması açısından valilik ve belediye arasında yapılabilecek ortaklaşa çalışmalar ele alındı.

Ziyarette konuşan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, “Öncelikle sayın başkanımıza iade-i ziyarette bulunuyoruz. Başkanımızın Isparta ile ilgili yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bizlerde Valilik olarak Isparta ile ilgili yapılacak faydalı, yararlı, olumlu işlerde sürekli katkı ve destek vereceğimizi de buradan ifade edeyim. Başkanımızın aynı zamanda Isparta Davrazspor’un kuruluş aşamasındaki katkılarını da buradan ifade etmek istiyorum. Yönetime 3 tane belediye çalışanını vererek zaten yapacağı desteği net olarak ortaya koydu belediye başkanımız. Gündem tabi Isparta Davrazspor olduğu için hepimiz bugünden itibaren kulübümüzün başarısı için bir araya geleceğiz. Valiliğin, belediyenin çalışması tabi tek başına yeterli olacak olay değil. Başarı için bütün şehrin kenetlenmesi lazım. Sivil toplum örgütleriyle, taraftarıyla eğer biz bunu başarabilirsek vilayetimizin hak ettiği şekilde bir profesyonel takıma kavuşacağını düşünüyorum. Bu anlamda yaptığı destekler için tekrar sayın başkanımıza, sayın vekilimiz Süreyya Bey’e ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum.

Bunun dışında ilimizin turizm potansiyelinin ortaya çıkması için de bir takım çalışmaları başlattık. Yine Belediyemizle de bir takım ortaklaşa projelerin yürütümü için gerekli çaba ve gayreti göstereceğiz. İlimiz bu anlamda son derece önemli bir yer. Sütçüler ilçesini ziyaret etmiştim. Orada şunu net gördük ki, bu bölgenin turizm potansiyelini harekete geçirdiğimiz zaman ilimizin ekonomik hayatına önemli katkılar sağlayacak. Bu konudaki çalışmalarımızı da hep birlikte devam ettireceğiz. Bunun dışında yine ilimizin ekonomik, sosyal, kültürel gelişimi için gerekli olan bütün çalışmalarda birlikte el ele vererek sorunları çözerek, yeni imkanlar yaratarak hep birlikte Isparta’mıza katkı vereceğiz. Ben tekrar belediye başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın her konuda duyarlı bir kişi olduğunu söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Valimizin beşeri ilişkileri çok kuvvetli. Oldukça genç bir valimiz var, bu da çok güzel bir olay. Isparta’ya birlik, beraberlik içerisinde çok güzel hizmetler verebilme imkanımız var. Sayın Valimizin de dediği gibi birlikte, belediye olarak yapabileceğimiz hangi hizmet olursa valimizin yanındayım. Hem fikren hem de fiziksel imkanlar bakımından Isparta için iyi bir çalışma yürütebileceğimize inanıyorum. Sayın Valimizin bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum