Belediye Önündeki Otopark Böyle Olacak

Isparta Belediyesi Isparta'nın otopark sorununa çözüm olacak projelerinden ilkini hayata geçiriyor. Başkan Günaydın'ın deyimiyle, Artık Isparta'daki araçlar caddelerde park halinde gözükmeyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2014 21:34
Belediye Önündeki Otopark Böyle Olacak

Yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan, Belediye önündeki Hasan Gürbüz Parkının altında hayata geçirilmesi planlanan ve 6500 m2 arsa üzerinde 1750m2 oturma alanına sahip olan proje yeraltında 3 kat olarak inşa edilecek.

Her katta 50 adet olmak üzere toplam 150 araç kapasitesine sahip Proje düşey sürkilasyonu sağlayan 8'er kişilik 2 asansör ve yangın korunaklı bir merdiveni olacak. Projede engelli vatandaşların kullanımınada uygun şekilde kullanım imkanıda olacak.

Hasan Gürbüz Parkı altına yapılacak Otopark son teknoloji ile inşaa edilecek olup otopark alanları özel sensörlerle dolu boş durumunu anında vatandaşa kolayca gösterecek.

Güvenlikli giriş ve çıkış noktası olan otoparkta Son teknolojik otomasyon kullanılacak.

Belediye Önü Otoparkının inşaatı tamamlandıktan sonra üst kısmına çocuk oyun alanı, oturma alanları, yeşil alan düzenlemesi, yürüyüş yollarına sahip peyzaj çalışmaları ile halkımızın hizmetine sunulacaktır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum