Belediye Önündeki Otopark: Burası Ne 0lacak?

Belediye önündeki otopark; Burası ne olacak?

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2020 11:38
Belediye Önündeki Otopark: Burası Ne 0lacak?

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kasım ayında Meclisin aldığı kararla kapatılan Belediye önündeki Katlı Otopark’ın akıbeti konusunda Belediye ile SDÜ arasında protokol imzalandığını belirterek; “Üniversitemizin İnşaat Mühendisliği bölümü hocaları otoparkta çalışmalara başladı. Alınacak tedbirler hocaların çalışması sonrası hazırlanacak rapor doğrultusunda belirlenecek” dedi.

“KARARIMIZI SDÜ HOCALARININ RAPORUNA GÖREV VERECEĞİZ”

Bu konuda Belediyemiz ile Süleyman Demirel Üniversitesi arasında protokol imzalandı. SDÜ İnşaat Mühendisliği bölümü hocaları da otoparkta çalışmalara başladı. Alınacak tedbirler bu hocalarımızın çalışması sonrası hazırlanacak teknik rapor doğrultusunda belirlenecek. Bizde ona göre bu otopark hakkında nasıl bir işlem yapacağımıza karar vereceğiz” dedi.

“BİR HAFTA İÇİNDE TAMAMLANIR” 

Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, söz konusu teknik çalışmanın bir hafta içinde tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.