Belediye Otoparkı Bayram’a Hazır

Belediye Otoparkı Bayram’a Hazır

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2015 17:15
Belediye Otoparkı Bayram’a Hazır

Isparta Belediyesi tarafından şehrin çeşitli yerlerinde inşaatları başlanan yer altı otoparkların inşaatları hızla devam ediyor. Bununla birlikte İstanbul Caddesi ve 113. Cadde’ye de yeni otopark yapmak için proje çalışmaları devam ediyor. Belediye ilk kapalı otoparkını 1ay içerisinde tamamlayarak hizmete koyacak. Otoparkları da belediye kendisi tarafından işletirken kar marjı düşünmeden sadece hizmet esas alınacak. Ayrıca otoparklar sigortalı olup araçlarını park edenler girişinden itibaren sigorta kapsamına alınacak.

Son rötuşların yapıldığı belediye hizmet binası altındaki otopark’ta incelemelerde bulunan Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ilgili firmaya son talimatları vererek otoparkın bir an evvel açılması talimatını verdi.
Günaydın inceleme sonrası, Isparta’da belediye tarafından yapılacak olan tüm yer altı otoparkları yeni kurulacak olan müdürlük tarafından işletileceğini, aylık kira sistemi olmayacağını ve şehir merkezine işi gereği gelip gideceklerin kullanabileceğini yani günü birlik bir sistem şeklinde işletileceğini belirtti. Bu arada otoparklar tam faaliyete geçtikten sonra şehir merkezinde bulunan caddelerin otoparka kapatılacağını söyledi. Günaydın ayrıca otoparklara araçlarını koyanların araçlarının da otopark sigortasi ile sigortalanacağını da ifade etti.

 

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Belediyemiz hizmet binası altında bulunan kapalı otoparkımızı genişletme çalışmalarımız son aşamaya gelmiş durumdadır. Bildiğiniz gibi önceden 60 otoparklık bir kapasitesi varken yaptığımız genişletme çalışmaları ile 190 araçlık bir otopark haline dönüştürdük. Otoparkımız modern bir görünüme sahip olacak.
Işıklandırması ve konacak resimler ile birlikte bir galeri haline dönüştürülecek. Şu anda otoparkımızın ince işleri yapılıyor. Bir ay içerisinde otoparkımız faaliyete geçecek. Otoparkımıza giren tüm araçlarımız sigortalı olacak. Bu yaptığımız sistem bundan sonra yapacağımız tüm otoparklarımızda geçerli olacak. Otoparklarımız faaliyete geçtikten sonra anayollarımızdaki otoparklar iptal edilip, onun yerine bisiklet yollarımızı faaliyete geçireceğiz. Bu otoparkımız bir ay içinde tamamlanmış olacak. Belediye önüne yapmakta olduğumuz üç katlı otoparkımız da iki ay sonra hizmete girecek. Bundan birkaç ay sonra da Çelebiler mahallesinde başlatmış olduğumuz otoparkımız hizmete girecek. Otoparklarımız günübirlik hizmet verecek. Aylık kiralama sistemi uygulanmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum