Belediye Pansiyonuna Kış Makyajı

Şarkikaraağaç Belediyesi işletmesinde bulunan kız öğrenci pansiyonu tadilat çalışmaları 1 günde tamamlandı. Başkan Ufacık, 15 günlük çalışmayı bir günde tamamladıklarına dikkat çekerek, “Her şey öğrencilerimizin rahatlığı için” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2012 14:50
Belediye Pansiyonuna Kış Makyajı

Şarkikaraağaç Belediyesi’nin işletmesini yaptığı pansiyon kış aylarının yaklaşmasıyla tadilata girdi. 250 kişi kapasiteli olan kız öğrenci pansiyonun çatı tadilatı, belediye personelinin çalışmalarıyla 1 günde tamamlandı.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık’ın da bizzat katıldığı tadilat çalışmaları sonrasında, kız öğrenci pansiyonunun daha iyi şartlarda hizmet vereceğine değinildi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şafak Ufacık, “15 gün sürecek olan tadilat çalışmalarını belediye personelimizin özverisiyle bir günde tamamladık. Bayram tatilinin ardından öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda konaklamaları için elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

Başkan Ufacık, çalışmalarda bizzat kendisi de görev almasının yanında personeline de teşekkür etmeyi unutmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.