Belediye Personeline Ramazan İkramiyesi

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yaklaşan Ramazan ayı nedeni ile personelini sevindirdi.

Yayınlanma:
Belediye Personeline Ramazan İkramiyesi

Günaydın, işçilere 200 bin lira tutarında ikramiyeyi personel hesabına yatırdı. Ramazan öncesi hazırlık yapacak olan personel ise verilen bu ikramiyeden oldukça memnun gözüküyor.

Ramazan öncesi hazırlık yapan personel gıda ve diğer tüketim maddeleri satın alabilmek için ayın 15’ini beklerken Ramazan öncesi gelen bu ikramiye personele sanki bayram havası yaşattı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ‘görev süremiz boyunca personelimizin maaşını hiç aksatmadan günün gününe yatırdık. Tabiri yerinde ise işçimizin alınteri kurumadan maaşlarını yatırdık.

Sendika ile yaptığımız sözleşme ile personelimizin maaşını bir kat artırarak onların özel yaşamlarında da rahat ve huzurlu bir yaşam sağlamasını sağladık. İşte bu gün de personelimize küçük bir jest yapıyoruz.

Ramazan ayı öncesi 200 bin lira’yı personelimize ikramiye olarak dağıttık. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan ayının hem personelime hem de tüm halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum